Personlig träning

Att ta hjälp av en utbildad tränare är det snabbaste sättet att ta din träning till nästa nivå och se till att få ut maximalt av din träning samtidigt som du minimerar risken för att bli sjuk eller skadad.


Studier visar att nybörjare som tar hjälp av en tränare från start kan spara flera år av träning med uteblivna resultat. Detta tror vi beror till stor del på att ett program med en tränare utöver själva träningspassen dessutom innebär en utbildning inom träning, kost och hälsa som du har nytta av resten av ditt liv.


Vill du veta hur just våra personliga tränare kan hjälpa dig?

Boka då en kostnadsfri konsultation med någon av våra duktiga tränare.

Läs om våra PT´s​​​​​​​

Vill du att en PT ska kontakta dig?

Fyll i formuläret nedan!

Våra PT´s

Kajsa Jutman

"Jag brinner för allt som har med träning, kost och hälsa att göra. Jag tror starkt att hur vi mår fysiskt avspeglar sig i alla aspekter i livet. Det påverkar vår prestation på jobbet i relationer och framför allt vårt psykiska välmående. Det bästa du kan investera i är i dig själv och jag vill hjälpa dig vara den bästa variationen av dig. Som nybliven mamma har jag verkligen fått uppleva hur en välmående kropp kan hjälpa dig genom vardagen. Och hur grymt är det inte att få svettas, använda kroppen och göra den ännu starkare?! Känslan och självförtroendet man får efter ett utmanande träningspass är oslagbar! Tveka inte att höra av dig till mig om du har några funderingar så kan vi boka in en kostnadsfri konsultation där vi pratar mer om dina mål och hur vi tillsammans kan nå dem!"

​​​​​​​Utbildning:
Licenserad personlig tränare genom Nordic academy of sweden

Kim Lööf

Erfarenhet:  Fd. yrkesmilitär med 15 års erfarenhet av styrketräning, jobbar heltid med träning sedan 4 år tillbaka och driver eget träningsföretag.   


Specialitet: Viktminskning, kost & träningsprogram, funktionell träning, mental förändring och målsättning, gruppträning, träning under & efter graviditet.

Utbildning:
​​​​​​​Lic. Personlig Tränare & Kostrådgivare

Prislista

1 timma795kr
3 timmar2245kr
10 timmar6995kr
Alternativa uppläggKontakta oss för offert


Följ oss på sociala medier! @nordicclubnorrkoping - #nordicclub

dont hide